Leuk dat je er bent!

Ik ben Wouter Metz.

Ondernemer, coach, levensgenieter en trotse eigenaar van Metz Talent Management. 

Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om werk te doen dat van nature niet bij me past.  En te veel

te leven naar de verwachtingen van de buitenwereld.

 

Mijn turning point was het einde van mijn stage als advocaat bij DLA Piper. Ik merkte al wel enige

tijd dat dit werk me niet helemaal greep, maar ik leerde genoeg, verdiende goed en er waren ook dingen

 die ik op zich wel leuk vond. Na diverse goede en open gesprekken op kantoor werd voor beide partijen

duidelijk dat mijn toekomst niet in de advocatuur lag en dat ik op zoek zou gaan naar een andere baan. 

Dat was lastig, want.. wat ging ik doen? Ik had immers rechten gestudeerd en de top van de advocatuur was waarop ik had ingezet.

 

Ik ging aan de slag met een coach. En wat een verademing was dat. Ik kreeg voor het eerst in mijn leven inzicht in waar mijn unieke talenten en drijfveren liggen, welke missie en purpose ik in het leven heb en welke concrete banen hierbij aansluiten. Het traject heeft me ontzettend veel over mezelf geleerd, iets wat ik tot dan toe op de lagere, middelbare school en universiteit niet had geleerd. Ik merk nu dat heel veel young professionals hiermee rondlopen. That's were I come in!

Al snel werd me duidelijk dat het werken met mensen een schot in de roos is voor mij.  Wat mijn coach deed, dat wilde ik ook. Na een mooie en leerzame periode als werving en selectie adviseur bij Legal People, heb ik uiteindelijk de stap gezet om zelf coach te worden vanuit mijn eigen bedrijf. Deze beslissing was heel spannend, want erg onzeker. Maar juist dit soort beslissingen brengen je dichter tot jezelf. En dat is een bevrijding!

Ik houd ervan om mensen op een veilige, positieve en creatieve manier inzichten in zichzelf te laten ervaren. En ik ondersteun hen met veel plezier bij het behalen van het gewenste doel. Ik luister met een open mind, stel prikkelende vragen en denk graag out of the box mee. Mijn expertise ligt bij het ondersteunen van young professionals met hun loopbaandoelen of persoonlijke hulpvragen.

 

Wat je professionele of persoonlijke doel ook is, ik help het je graag te bereiken.  Vanuit jouw eigen verantwoordelijkheid en kracht, zodat het duurzame verandering betreft. Mijn doel is dat jij de coach wordt van jezelf, zodat je mij niet nodig hebt.

 

Neem gerust contact met me op om eens kennis te maken. Ik ben erg benieuwd naar jouw verhaal. 

Hopelijk tot ziens!

Hartelijke groet,

Wouter

© 2019 - METZ TALENT MANAGEMENT